About

Met onze passie en jarenlange ervaring in skate, snow en wakeboarden, stoppen wij al onze kennis in het ontwerpen en bouwen van kwalitatief hoogwaardige skateboard en wakeboard features (obstacles).

Ons doel is features ontwikkelen voor alle niveau’s en leeftijden. Wij maken uitdagende en vernieuwende features, waar je bij onze wakeboard features de street skate- en snowboard elementen in terug ziet. Features die zowel de riders als de sport zelf naar een hoger niveau zal brengen; The sky is not the limit!

Park Solutions features worden in Nederland geproduceerd. Alle features hebben een hoogwaardige gegalvaniseerde ofwel gepoedercoate stalen constructie. De frames van de features zijn vakkundig volgens de hoogste eisen gelast, hierdoor wordt een solide constructie gegarandeerd. Alle wakepark features zijn afgewerkt met duurzame materialen. Bij al onze producten staat kwaliteit voorop, voor een betaalbare prijs!

 

Custom-build:

Doordat wij een zeer brede kennis en ervaring hebben in verschillende extreme sports kunnen wij, indien hier vraag naar is, met de klant meedenken over een in- of aanvulling van een nieuw of bestaand park. Maar wij denken ook graag mee over de in- of aanvulling van een park tijdens een evenement op locatie. Wij kunnen alles op maat produceren!

 

CHECK ALL OUR SKATE OBSTACLES IN STORE


GO TO SHOP